Τρόποι Αποστολής

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να έρθετε να τα παραλάβετε από το κατάστημα μας χωρίς καμία επιπλέον χρέωση! Έτσι θα μπορέσετε να εξυπηρετηθείτε άμεσα και να λύσετε όλες σας τις απορίες!

Αν όμως βρίσκεται μακριά ή δεν έχετε χρόνο, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με έναν από τους παρακάτω τρόπους αποστολής:

ΕΛΤΑ Courier

Με αυτή τη μέθοδο η παραγγελία σας θα παραδοθεί μέσω της γνωστής εταιρείας courier την επόμενη εργάσιμη. Μερικές φορές σε ορισμένους προορισμούς (κυρίως νησιά) μπορεί η παράδοση να γίνει σε 2 εργάσιμες. Το κόστος μέχρι τα 2Kg ανέρχεται στα 3€. Για μεγαλύτερο βάρος δέματος, το σύστημα μας υπολογίζει αυτόματα το κόστος κατά την διαδικασία πληρωμής της παραγγελίας σας.

Μεταφορική Εταιρεία

Με αυτή τη μέθοδο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε παραγγελίες μεγάλου όγκου σε προορισμούς στην επαρχία.

Τα μεταφορικά έξοδα από την έδρα μας μέχρι τις μεταφορικές εταιρείες δεν επιβαρύνουν τον πελάτη. Ανάλογα με τον τιμοκατάλογο της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας, υπάρχει επιβάρυνση που πρέπει να καταβληθεί από τον παραλήπτη κατά την παραλαβή του δέματος.

Μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια της παραγγελίας σας την επιθυμητή μεταφορική εταιρεία που σας εξυπηρετεί με τα πλήρη στοιχεία της για να παραδώσουμε το δέμα σας σε αυτή.